Ambitalia


január 11, 2023

Igazi örömöt szerző játékok lányoknak

Minden szülő lelkesen készül az ünnepekre, legyen az egy születésnap, névnap, karácsony vagy húsvét. Fel kell nőnünk ahhoz, hogy elismerjük a régi mondás igazságát: tényleg jobb adni, mint kapni.

Már októberben azon törjük a fejünket, hogy milyen játékot vegyünk a lányainknak, és már novemberben előre örülünk annak a gyönyörű mosolynak, lelkes kiáltásnak, amit az áruházban vagy a neten megvett ajándék fog előhozni gyermekünkből a karácsonyfa alatt.

Az alfajatek.hu oldalán a játékok lányoknak címszó alatt kicsiktől nagyig mindenféle korosztály számára találunk érdekes, ötletes ajándékokat, amelyekkel megörvendeztethetjük csemetéinket. A legkisebbeket pihe-puha plüssjátékok várják. Akár egy állatkertet is berendezhetünk nekik a majmok, macik, nyuszik, lámák, kacsák, pandák, katicabogarak gyönyörű színű sokaságával. Ha meg inkább meg akarjuk lepni őket, akkor választhatunk olyan plüss állatokat, amelyek hangot is tudnak adni.

Kicsit nagyobbak számára már vehetünk babákat. Ha különlegességet szeretnénk választani, akkor jó ajándék lehet a kúszó-mászó csecsemő baba, vagy egy nyári születésnapra a lubickoló, úszó baba. Ezek nagyszerű játékok lányoknak. Jó időben csemetéink lelkesen gurulhatnak egy lábbal hajtható bébi taxival.

Kisiskolás lányaink barátnőikkel együtt bowlingozhatnak a játszótéren. Ezzel több legyet ütünk egy csapásra: levegőn vannak, mozognak és kapcsolatot építenek egy időben. Ha jut időnk hétvégén leugrani a Balatonhoz, akkor feltétlenül vigyünk magunkkal vízi puskát, kisebbeknek buborékfújó pisztolyt. Ezek igazán sok nevetést és örömöt szerző játékok lányoknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.