Ambitalia


január 04, 2023

Kényeztető fürdőre vágysz? Relaxálj fürdősóval!

Egy fárasztó nap után szívesen töltődnél fel egy kellemes fürdővel? Próbáld ki az Olivia Natural valamelyik kényeztető fürdősóját!

A fürdősó valamilyen sóból, legtöbb esetben keserűsóból vagy Himalája-sóból és más, természetes összetevőkből áll, amilyenek például az illóolajok és a gyógynövények. Ezek, azon túl, hogy tisztítják és ápolják a bőrt, jótékony hatást gyakorolnak annak állapotára is.

A fürdősó javítja a vérkeringést, ami segít szervezetünk oxigénnel való ellátásában, valamint megszabadítja testünket a méreganyagoktól. Növeli a bőr nedvességtartalmát, ami meggátolja annak kiszáradását. Ezenkívül pozitív hatással van a rugalmasságára és selymességére is, így segít megőrizni bőrünk fiatalságát. Ellazítja az izmokat, és segíti az ásványi anyagok felszívódását.

Bizonyos bőrbetegségek, pl. az ekcéma esetében is hatékony lehet, de amennyiben valamilyen bőrproblémánk van, kiválasztása és használata előtt kérjük ki orvosunk véleményét. Megfázás esetén segíthet az eukaliptuszt vagy mentát tartalmazó fürdősó, mivel ezek az anyagok tisztítják a légutakat.
Ha lázunk, komolyabb bőrproblémánk van, nyílt seb van a bőrünkön, illetve terhesség esetén nem javasolt a termék használata.

Azonban nem csak a bőrünket kényeztethetjük vele, hanem a lelkünket is, hiszen kiváló relaxáló hatása van, ami valódi élménnyé teszi a fürdést. Stresszoldásra próbáljuk ki a levendulás vagy a rózsás fürdősót, ezek ugyanis nyugtató hatással rendelkeznek.

Akár a bőrödet, akár a lelkedet kényeztetnéd, egy ilyen termék kiváló választás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.