Ambitalia


június 07, 2019

Hogyan néznek ki a minimál beltéri ajtók?

minimál beltéri ajtóknál a világos és sötét színek erősítik egymást. A Szalafa minimál beltéri ajtócsaládja tökéletesen illeszkedik a jelenlegi lakástrendekhez. Mindenki ki tudja választani azt az ajtót, amely a leginkább elnyeri tetszését. A szögletes formáktól kezdve, az erősebb kontrasztokat is felvonultató ajtókig itt minden megtalálható. A beltéri ajtólapok, az ajtótokok és a különleges furnér fajták megválasztására is lehetőség nyílik. A Szalafánál teljesen egyedi ajtókat rendelhetünk ízlésünknek és a lakás színvilágának megfelelően. A sötét és világos színek az uralkodók, így a színskáláról is ennek megfelelően tudunk választani. A design tekintetében a vízszintes tagolás erős, amelyet furnér filékkel és fém csíkkal fejelnek meg.

 

A minimál beltéri ajtókat bátran választhatjuk a lakás összes helyiségéhez. Válaszhatjuk fürdőszobaajtónak, konyhaajtónak, a szobákhoz, de még a toaletthez is. A beltéri ajtókhoz igény szerint különféle üvegek is rendelkezésre állnak, így még egyedibbé tehetjük otthonunkat.  Juhar, wenge, fehérített tölgy és még számos más fafajta közül választhatjuk ki a tökéletes ajtónkat. A formavilág és a színkontrasztok mindig az aktuális divat jegyeiben válogathatók. A határozottabb éleket kedvelőknek ajánlják a fém csík berakásokat.

A Szalafa hivatásaként tekint a beltéri ajtócsaládok gyártására. Több éves tapasztalattal, hozzáértéssel rendelkeznek. Folyamatosan fejlesztik ki az újabb és újabb termékeket, így, ha egy évben többször is betérünk a gyártóhoz biztosak lehetünk benne, hogy valamilyen újdonsággal mindig meglepnek bennünket. A Szalafa már több mint 20 éve áll az ügyfelek szolgálatára. A termékpalettájukat folyamatosan fejlesztik és bővítik és csak szakképzett munkatársakkal működnek együtt. Hazai és külföldi gyártók is választották már a Szalafa termékcsaládját másolás céljából. Kétszárnyú beltéri ajtók, egyszárnyú beltéri ajtók, üvegajtók, tolóajtók, Altholz nyílászárók, boltíves ajtók is elérhetők a széles termékpalettában. Budapesten a Villányi úton várják az érdeklődőket, ahol a bemutatóteremben minden egyes termék megtekinthető.  Budapest mellett már vidéken is elérhetők, így Szegeden, Nagykanizsán, Debrecenben, Győrben, Veszprémben és Szombathelyen is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.