Ambitalia


május 20, 2021

Új garázskapu, új otthoni arculat

Elképzelhetőnek tartom, hogy nem mindenki tartja egyenlően fontosnak a minőségi garázskapu beszerzését, főleg néhány szomszédom felfogásából kiindulva.

Néhány hete történt, hogy böngésztem a neten jó megoldásokat keresni az otthonunk szintjének javítására és a Daidalos weboldalán inspirációt nyertem egy nagyszerű garázskapu vásárlására. A környék lakóival szerencsére nagyon közvetlen kapcsolatba vagyunk, így az ilyen jellegű változtatásokat megszoktuk beszélni. Volt, aki helyeselte és örült az ötletnek, viszont többen felesleges pénzkidobásnak titulálták ezt a lépést. Nem tudom, hogy az irigység szólt belőlük vagy pusztán furcsán látják a világot, de azt állították, hogy nekünk teljesen jó a régi és nem látják értelmét annak, hogy új garázskaput vásároljanak.

Viszont a mi esetünkben messziről lehetett már látni, hogy az újonnan kiválasztott garázskapu elképesztően feldobta az egész ház arculatát és ezt követően minden látogatónk megjegyezte, hogy mennyire gyönyörűen fest. Azt látni lehet, hogy rengeteg stílus közül lehet választani már és a mi hófehér, modern, fa mintázatú darabunk totál beleillett az otthonunk stílusába.

Természetesen nem csupán a kinézetre mentem mikor emellett döntöttem, hanem azt is tudni kell róla, hogy biztonság szempontjából is minden fontos elvárásnak megfelel. Megbízható anyag, amely szilárd védelmet nyújt a betörési próbálkozások ellen és nagyon tartós megoldás az időjárás viszontagságaival szemben is.

Amit pedig már csak bónuszként emelnék ki a garázskapuval kapcsolatban, hogy sokkal jobban bent marad a hő, mint előtte valaha. Ez pedig főleg télen lesz rendkívül előnyös, hiszen kellemes hőmérsékletben tudom majd parkoltatni az autót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.