Ambitalia


július 13, 2018

Nem kell iroda, helyette szerződj székhelyszolgáltatóval!

A saját iroda egy nagyon menő dolog… amikor minden nap bejársz egy helyre, ahol olyan emberekkel vagy körülvéve, akik neked dolgoznak, azon a projekten, amit te álmodtál meg, és tényleg a magad urának érezheted magadat! Bemész a saját szobádba, mellette van a tárgyalótermed, ízlésesen berendezve, minden technikai felszereléssel felszerelve, a sarkokban filodendron hajlong óriás leveleivel a légkondicionálótól hűs helyiségben…
Igen, ez nagyon szép gondolat, mellyel mindannyian eljátszadozunk, még akkor is ha nincs vállalkozásunk. De ha van is, nem feltétlenül ez az álomkép a realitás, sőt, a legtöbb esetben ez rendkívül távol áll a valóságtól.
A legtöbb cég esetében már pusztán az is gondot okoz, hogy hova jelentsék be a székhelyüket, nem hogy az, hogy a nem létező irodájuk nem létező tárgyalójának mely sarkába állítsák a filodendront… ezeknek a cégeknek mentőöv lehet, egy székhelyszolgáltatás igénybevétele, amivel megoldódik a székhellyel kapcsolatos dilemmájuk, legyen a cég Debrecen városában, Budapesten, vagy bárhol az országban.
A székhelyszolgáltatás egy olyan intézmény, mely valóban megkönnyíti a vállalkozók dolgát. Nem csak pénzt spórol meg nekik azzal, hogy nem kell külön irodát bérelniük, hanem még időt és munkát is azáltal, hogy nem kell nekik foglalkozniuk a hivatalos ügyek postai terheivel, az adminisztrációval és a tárolással. Ráadásul szakképzett gazdasági és jogi szakemberek képviselik a céget a hivatalok előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.