Ambitalia


június 06, 2022

Műfűplacc – korszerű műfű termékek és kiegészítők

A műfű ma már nem csupán az elit számára megengedhető luxuscikknek számít, hanem bárki számára elérhető, aki nyitott a korszerű és kényelmes megoldások alkalmazására a mindennapi életterében.

Ez a termék ugyanis rendkívül megkönnyíti a kertes házak lakóinak mindennapjait, megszabadít a fűnyírás okozta bosszúság terhétől, és kellemes, természetes, mégis rendezett megjelenést nyújt az udvarunk számára.

Ezen a téren Magyarországon az egyik legjobb megoldást a Műfűplacc kínálja, akik termékeik között elsőként kínálnak már antibakteriális bevonattal rendelkező műfüveket is. Ez hasznos lehet a kisgyerekes családok számára, akik ilyen módon fenntartás nélkül kimozdulhatnak a szabad levegőre is ezekben a forró időkben. A forgalmazó kínálatában nyolcféle műfűből választhatjuk ki azt, amelyik szemünknek, ízlésünknek és igényeinknek a legjobban megfelel.

Ráadásul a műfű telepítéshez szükséges eszközöket, kiegészítőket is könnyedén megvásárolhatjuk ugyanitt, legyen szó öntapadós illesztő szalagról, egykomponensű ragasztóról különböző kiszerelésekben vagy akár műfű illatosító és fertőtlenítő koncentrátumról. Ez a koncentrátum pedig rendkívül előnyös, hiszen antibakteriális hatása mellett kellemes, frissen vágott gyep illatot áraszt. Magas koncentrátumának köszönhetően szerfelett gazdaságos, 2%-os arányban kell hígítani, így 1 liter Ambi-Grass kb. 500 m2 területre lehet elegendő.

Ne feledje, a Műfűplacc különleges megoldást kínál Önnek az örökzöld gyepek terén, amit garantáltan értékelni fog. Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.