Ambitalia


november 04, 2022

Műfű a lakberendezésben

A műfű hagyományos felhasználása mellett más, dekorációs funkcióval is rendelkezik. A lakberendezés kreativitásának köszönhetően legalábbis, ma már díszítő szerepet is betölthet a műfű.

Ez főleg azok köreiben kedvelt választás, akik tényleg nagyon szeretik a zöldet, a természetközeli hangulat becsempészését az otthon beltereibe. Ha egy kicsit mélyrehatóbban nézelődünk a különböző ötletek között, akkor felfedezhetjük, mennyire sokféleképpen, mondhatni, sokszínűen fel lehet használni a műfüveket beltéren is! Lehet persze beltéri padlóra is tenni műfűszőnyeget, amelyet akár hotelek, éttermek is alkalmaznak, mint stílusos lakberendezési elemet.

De lehet otthonokban különböző falszakaszokat is zöldbe borítani. Ezt szokás növény fallal is felturbózni, így fokozható a hatás. Ez akár mosdókban is kedvelt választás lehet, ezáltal egy sima mellékhelyiséget is stílusossá lehet tenni. Egy folyosó fordulót is zöldbe lehet csomagolni, de a merészebbek akár egy plafon szakaszt is beboríthatnak műfűvel. Igazából a jó ízlés fogja meghatározni, és a hozzáértés, hogy jól fog-e mutatni.

A legdivatosabb lakberendezési tárgy is mutathat ízléstelenül, ha nem a megfelelő harmonikus közeg veszi körül. Ezért fontos, hogy ízléssel, stílusérzékkel fogjunk hozzá a lakberendezéshez. Így a beltéri műfű díszítő elemként való alkalmazása is valóban hangulatossá tehet tereket, fordulókat, helyiségeket a házban. Érdemes képeken keresztül inspirálódni, és számos jó ötletet lehet elsajátítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.