Ambitalia


május 27, 2021

Mennyit számít a műfű?

Sokszor jártam már ismerősöknél, barátoknál, olyanoknál, akik épp építkezés után voltak, felhúzták a gyönyörű házakat, majd még az utolsó simítások befejezése előtt elhívtak minket avatóra, hiszen már alig bírták. Ilyen esetekben többnyire olyan alap dolgok szoktak hiányozni a kertből, mint amilyen a kocsibehajtó melletti műfű.

Ezek mondhatni apróságok, de amikor utólag mégis odakerülnek ezek az elemek is a rendeltetési helyükre, az ember csak annyit tud mondani, hogy: “Húha! Mennyit számít!”

Ugyanis tényleg nagyon sokat számít a műfű és akkor vesszük csak észre, hogy milyen fontos eleme a kertünknek ez a kis természetességet közvetítő apróság, amikor már össze tudjuk vetni az előképet és a műfüves végeredményt.

Sok esetben, különösen az építkezések során mindenféle törmelék, piszok, szemét gyűlik össze a földön, melyről össze kell tisztítani az ilyen darabokat. Sokan ezek után rendelkeznek elég türelemmel ahhoz, hogy aztán rendbetegyék ezt a területet olyannyira, hogy végül befüvesítsék. Azonban ez azért viszonylag sok idő. Sokkal jobban járnak azok, akik a kényelmesebb utat válasszák és a műfű mellett teszik le a voksukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.