Ambitalia


július 27, 2015

Bali az egzotikus nyaralás célállomása

baliBali szigete egzotikus paradicsom, egy trópusi sziget, amelyet a lélegzetelállító vulkánjairól, a csodaszép rizsültetvényiről, de legfőképpen az évszázadok óta fennmaradt tradícióiról ismer a világ. Balin számos fesztivált tekinthetünk meg egész évben.

A sziget látnivalói között felsorolható a Balinéz tengeri Pura templomok, amelyek egyike igencsak közkedvelt a turisták számára. A Pura Luhur Uluwatu a XI. században építették és fantasztikus látványa évről-évre nyűgőzi le az ide látogató turistákat. Bali látnivalói között érdemes megemlíteni a hosszú és fehér homokos tengerpartokat, a gyors folyókat, a barlangokat és az esőerdőt is.

Balin számos kirándulási lehetőséget nyújtanak: busszal, kocsival, hajóval vagy akár repülővel is. Ha nem csak a tengerpartokat célozza meg a Bali egzotikus nyaralás során keresse fel a http://startutazas.hu/indonezia/bali weboldalt, ahol számos más kedvezmény mellet ezekről az utakról is hasznos információkat kaphat.

Mikor érdemes Balira menni?

Bali szigete trópusi időjárásnak örvend, átlagosan 30 Celsius fokos hőmérséklettel egész évben. Október és Március között van az esős évszak, Május és Szeptember között van a száraz évszak, amikor érdemes ellátogatni erre a fantasztikusan szép paradicsomi üdülőhelyre. Az esős évszak ideje alatt az esőzések általában rövidek és délután, illetve este vannak, ezért előszezonban (Március, Április) is érdemes ellátogatni ide.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.