Ambitalia


június 24, 2017

Tárgyalni kell!

Minden cég életében vannak fejezetek, amikor komolyabb szintű tárgyalást kell, hogy lefolytassanak. Ilyenkor nem biztos, hogy a projektvezető, igazgató feltétlenül a saját iroda adta lehetőségekben gondolkodik. Bizony, ha a vállalat vezetőivel kell konzultálni, vagy esetleg az alapítókkal egyeztetni, nem árt, ha megadják a módját.
Ha belegondolunk, hogy minden egyes adandó alkalommal a megszokott helyen gyűlünk össze, ugyanúgy bezsúfolva egy értekezletre nem alkalmas tárgyaló féle helyre, az egy idő után mindenki számára kellemetlen lesz. Különlegesebb alkalmakkor, féléves, vagy éves értekezleteket érdemes megtartani egy olyan helyen, ahol talán kicsit kiváltságosnak érezheti magát a dolgozó, legyen az akár főnök, vagy épp csak a könyvelő.
A tárgyaló bérlés igaz kiadás, de egy megfelelően felszerelt helyiség (projektor, kivetítő stb) inkább befektetésnek minősül, semmint pénzkidobásnak. Ha egy konferencia alkalmával, vagy üzletkötéskor egy rövid időre egy jó megjelenésű tárgyaló bérlésbe fektetünk, az a vásárló számára is egyfajta bizonyítványt állít ki a cégről, ami hosszútávon megéri.
Összességében nézve tudjuk, hogy egyeztetni, tárgyalni szükséges, tőlünk függetlenül is, de hogy milyen tárgyaló helyiségben tesszük ezt, az már rajtunk múlik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.