Ambitalia


március 19, 2020

Mutass tökéletes képet: Emeld ki a pillanatok varázsát a ProCamera. appal.

Az élet még jobb képét mutatja egy szuper funkciókkal felturbózott objektíven keresztül. Üdv a ProCamera. világában: ez a zseniális alkalmazás szárnyakat ad az iPhone-od kamerájának.

A ProCamera. kivételes funkciólistával kápráztat el. A legnagyobb félhomályban is éles képeket lő, hatszoros zoomjával pedig közeli, igen személyes felvételeket készíthetsz a témádról. A 3D Tiltmeter funkció jóvoltából bármilyen szögből elkészülhet egy jó fénykép, a remegéskiküszöbölő technológia pedig segít, hogy minden körülmények között tökéletesek legyenek a felvételeid.

Az alkalmazásnak több üzemmódja van: manuális, félautomata, automata, szelfimód, portrémód és gyorstüzelés – az utóbbival gyorsan készíthetsz jól sikerült sorozatfelvételeket webes közlésre alkalmas minőségben. Időzítést is beállíthatsz az iPhone-odon, vagy távolról, az Apple Watchodról is.

A képeidet azonnal meg is nézheted a QuickFlick Albumban: egy koppintás, és már a szemed előtt is van a munkád gyümölcse. A legmesteribb felvételeket a közösségi oldalakon is egyszerűen megoszthatod.

A fotózás szerelmesei emellett a RAW-képkezelési funkciónak is nagyon fognak örülni, amely kaput nyit az utószerkesztés új világába. Élesítheted a képeidet, illetve felturbózhatod a telítettséget vagy az árnyékokat.

Az app a lelkes amatőröknek ugyanúgy szuper választás, mint a profiknak: okos, intuitívan kezelhető felületén egyszerű megtanulni az irányítást. Mire vársz még? Ne hagyj ki egy ilyen szemrevaló lehetőséget!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.