Ambitalia


július 09, 2015

Mik is azok a magyaros ajándékok?

Sok mindenre mondhatnánk, hogy magyaros. A gulyásleves, a töltött káposzta igazán magyaros, csak hogy nem éppen ajándékféleség. Bár kiváló étel egy vendégség keretein belül, de ha valakinek örömöt szeretnénk szerezni, akkor más magyaros ajándékban kell gondolkodnunk.
Olyan, ami egyben hazai is és szép külsővel rendelkezik, ráadásul ínyencségnek felel meg, találhatunk a boltokban is, de ha biztosra akarunk menni nézzünk körül inkább weboldalakon is, amik kifejezetten magyaros ajándék lehetőségeket tárnak elénk. Egy igényes és megbízható hely ahonapajandeka.hu honlap, ahol előre összeállított csomagokkal várnak bennünket.
De miket is tartalmaznak ezek a bizonyos magyaros ajándékcsomagok?
Jó bortermelő vidékeinknek köszönhetően borkínálatunk igen kiemelkedő világszinten is. Található a vörös- és fehérbor kínálatban patrícius tokaji furmit, Egri Bukolyi Kisfiam cuvée, szekszárdi Bősz Adrián kadarka, de szekszárdi Szeleshát Merlot is. A szeszes italok közül a pálinka sem hagyható ki, az Árpád kisüsti szilvapálinka, amiből prémium kiszerelést is találhatunk.
A kínálatban találkozhatunk még kalocsai fűszerpaprikával szép, kis vászonzsákban, selyemfűmézzel, borzselével, kézműves csokoládékkal, lekvárokkal, mézzel és természetes alapanyagokból készült szörpökkel is. Ezekkel a magyaros  ajándék különlegességekkel egy kis kóstolót adhatunk Magyarország hírességeiből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.